Sunday, 23 May 2021

Demo

 4ggrgr4g4rg4g

Wednesday, 24 February 2021

flipkart fake or not Quiz answer today 26th February 2021

flipkart fake or not Quiz answer today 26th February 2021


Hi guys welcome to my blog here is the correct Flipkart fake or not fake quiz answer 26th February 2021


Q 1:- 
Ans:-
Q 2:- 
Ans:-
Q 3:- 
Ans:-
Q 4:- 
Ans:-
Q 5:- 
Ans:-


Flipkart Fake and Not Fake Quiz is a contest that you can play on the Flipkart app and win a lot of prizes, all you have to do is answer a few questions that question is right or wrong and you become the winner of Flipkart Fake and Not Fake Quiz 26th February 2021  Can be.




In this blog, I will provide you the correct answer to all questions first. So all you have to do is subscribe to our blog by clicking on the icon of the bell on the left-hand side and you will get the first notification on the phone every day as soon as the answer is updated.

I think there is another way to not throw away from Flipkart.  To increase our general knowledge and to win some prizes. By the way, there are many quiz contests running on Flipkart.

By the way, there are many quiz contests running on Flipkart such as kya bolti hai public quiz and the Flipkart Trivia quiz. You can also get 100% fast and correct answers to this quiz on our website, Check Out Now...

Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers 24 February 2021 Win – Gifts
Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 24 February 2021 
Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz 24 February 2021
Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 24 February 2021
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Win – Vouchers
Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today 24 February 2021 

How to play Flipkart fake or not fake 26th February quiz.


If you are hearing about Flipkart Fake and Not Fake Quiz for the first time, let me tell you how you can play Flipkart Fake and Not Fake Quiz on your phone.

Step 1:- Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

Step 2:-Make a new account or login with your exacting account.

Step 3:-Click on the games section and find  Flipkart Fake Or Not Quiz

Step 4:-click on that banner and give all Flipkart Fake Or Not Quiz Questions Correctly Answers.

Step 5:-after that you will get your winning prize.

What is the role of playing Flipkart Fake and Not Fake Quiz?


As such, some resources and regulations are fixed in all the contacts.  The same Flipkart Fake and Not Fake Quiz also have some rules and regulations.  Which I am mention below.

Term 1:- This Contest is valid only in India.

Term 2:- The Contest is open to only end consumers and not the resellers of the Products

Term 3:- Prizes shall not be settled with cash in lieu and are not transferable.

Term 4:- Sellers and Flipkart reserve the right, at its sole discretion, to terminate, withdraw, suspend, amend, extend, modify, add or remove portions of this Contest, at any time without any prior written notice.

Term 5:- Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.

Term 6:- Sellers and Flipkart reserve the right to disqualify You from the benefits of this Contest, if any fraudulent activity is identified as being carried out for the purpose of availing the benefits under this Contest.

Term 7:- Sellers and Flipkart reserve the right to determine the winners and such determination shall be as per the terms of this T&C. The decision of Sellers and Flipkart in this regard shall be final.


Similar bean contest Amazon is also running on its mobile app, in which you can win many gadgets such as smartphone TV, by giving correct answers to some questions. Check Out Now...

Monday, 17 August 2020

Flipkart Daily Trivia Quiz 18 august Answers



Flipkart Daily Trivia Quiz 18 August 2020 Answers Win – Vouchers Gems & More











Today  18 august Flipkart Daily Trivia Quiz Answers - win gift vouchers

 18 august flipkart Quiz Answers.

Flipkart Daily Trivia Quiz  Answers 18 august here are many other Quiz going on in Flipkart, inside which you can participate and there are many prizes, which I have told on my website.






Question 1. ____ is the first Indian to win a Badminton World Championship gold medal. 
P V Sindhu 
Saina Nehwal 
Srikanth Kidambi
Pullela Gopichand



Answer.P V Sindhu 





Question 2.Which of these is a lifestyle brand launched by MS Dhoni? 
Five 
Six 
Seven
Four





Answer. Seven





Question 3. Who among these took a hattrick in this year's ICC World Cup? 
Mohammed Shami 
Jasprit Bumrah 
Wahab Riaz
Umar Gul 





Answer. Mohammed Shami 






Question 4. Which sport is excluded from the Commonwealth Games (CWG) 2022? 
Tennis 
Shooting 
Badminton
Cricket






Answer. Shooting






Question 5.Nepal's Gaurika Singh, the youngest Olympian in 2016, is associated with which sport? 
Volleyball 
Gymnastics 
Swimming
Badminton





Answer.Swimming







How to Participate in Flipkart Daily Trivia Quiz Quiz?


  1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Make a new account or login with your exacting account.
  3. Click on games section and find  Flipkart Daily Trivia Quiz.
  4. click on that banner and give all Daily Trivia Quiz Questions Correctly.
  5. after that you will get your winning prize.

Terms and Conditions to Play flipkart Daily Trivia Quiz


1. This Contest is valid only in India.

2. The Contest is open to only end consumers and not the resellers of the Products.

3. Prizes shall not be settled with cash in lieu and are not transferable.

4. Sellers and Flipkart reserve the right, at its sole discretion, to terminate, withdraw, suspend, amend, extend, modify, add or remove portions of this Contest, at any time without any prior written notice.

5. Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.

6. Sellers and Flipkart reserve the right to disqualify You from the benefits of this Contest, if any fraudulent activity is identified as being carried out for the purpose of availing the benefits under this Contest.

7. Sellers and Flipkart reserve the right to determine the winners and such determination shall be as per the terms of this T&C. The decision of Sellers and Flipkart in this regard shall be final.

Flipkart Fake Or Not Today Quiz Answers 18 august 2020 Win – Win Assured Prizes

Flipkart Today Fake Or Not Quiz Answers 18th august 2020 Win – Win Assured Prizes 






Flipkart launch new quiz Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Flipkart Fake Or Not Quiz Flipkart Fake Or Not Quiz, Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 18th august 2020 Win Assured Prizes Today flipkart fake or not answer 18 august video Quiz based game where the host ask 5 question to you in fake or not Quiz video in the flipkart app and you have to only select,this Question is fake or not and if you give all correct answer then you will get assured prize. 

here are many other specials going on in Flipkart, inside which you can participate and there are many prizes, which I have told on my website.











Answer of all Flipkart Fake Or Not Quiz


Question 1. Punjab Government will distribute 50000 smartphones to students


Answer.NOT FAKE





Question 2. The city of Bombay was given as dowry to the Britishers

Answer.NOT FAKE





Question 3A female made a Guinness world record by birthing 14 infants fathered by 14 different men


Answer.FAKE





Question 4. Hyundai showroom recently appointed a dog as its car salesman

Answer.NOT FAKE





Question 5. A photo has surfaced wherein Gandhiji is dancing with a caucasian female


Answer.FAKE





How to play  Flipkart Fake Or Not Quiz


  1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Make a new account or login with your exacting account.
  3. Click on games section and find  Flipkart Fake Or Not Quiz
  4. click on that banner and give all Flipkart Fake Or Not Quiz Questions Correctly Answers.
  5. after that you will get your winning prize.

Flipkart Bid And Win Answer Today 18 August 2020 Win – Win Assured Prizes

Flipkart Bid And Win Answer Today 18 August 2020 Win – Win Assured Prizes






Flipkart Bid And Win Answer QuizFlipkart Bid And Win Answer,  The Bid & Win Show Quiz Contest Answers Win Today – Winners:
Winner(S) Will Be Decided On The Basis Of The Price Amount For Which The Least No Of Users Have Bid. If Two Or More Price Amounts Get The Same Number Of Users Bidding For It, The Lowest Price Amount Will Be Taken As The Tie Breaker. All The Users Who Have Bid For This Amount Will Be Declared As Winners.

The Contest Will Commence At 00.00 Hrs On 6th August, 2020 And End At 23:59 Hrs On 5th October, 2020 








Question 1: Place your bid for Honor Magic Watch 2 Smartwatch
Answer 1: 11,900





This is my opinion you can go with other one.


How to play Flipkart Bid And Win  Quiz


  1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Make a new account or login with your exacting account.
  3. Click on games section and find  Flipkart  Bid And Win 
  4. click on that banner and give all Flipkart  Bid And Win Quiz Questions Correctly Answers.
  5. after that you will get your winning prize.

Sunday, 16 August 2020

Flipkart Daily Trivia Quiz 17 august Answers



Flipkart Daily Trivia Quiz 17 August 2020 Answers Win – Vouchers Gems & More





Flipkart Daily Trivia Quiz




Today  17 august Flipkart Daily Trivia Quiz Answers - win gift vouchers

 17 august flipkart Quiz Answers.

Flipkart Daily Trivia Quiz  Answers 17 august here are many other Quiz going on in Flipkart, inside which you can participate and there are many prizes, which I have told on my website.






Question 1. The upcoming film Marjaavaan will be ___'s 2nd film in Bollywood. 
Tara Sutaria 
Sara Ali Khan 
Ananya Pandey
Janhvi Kapoor


Answer.Tara Sutaria





Question 2.The 2019 Hollywood film Joker is based in which of these fictional cities? 
Smallville 
Gotham 
Metropolis
None of the above





Answer. Gotham 





Question 3.  The Amazon Prime series Mirzapur and Inside Edge have both been produced by 
Phantom Films 
Excel Entertainment 
YRF Films
Red Chillies Entertainment





Answer. Excel Entertainment 






Question 4. For which of these songs did American rapper Eminem win an Academy Award? 
Lose Yourself 
Rap God 
Not Afraid
No love






Answer. Lose Yourself






Question 5. Which of these Disney cartoon characters is not based on a book? 
Bambi 
Winnie-the-Pooh 
Goofy
Pluto





Answer.Goofy







How to Participate in Flipkart Daily Trivia Quiz Quiz?


  1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
  2. Make a new account or login with your exacting account.
  3. Click on games section and find  Flipkart Daily Trivia Quiz.
  4. click on that banner and give all Daily Trivia Quiz Questions Correctly.
  5. after that you will get your winning prize.

Terms and Conditions to Play flipkart Daily Trivia Quiz


1. This Contest is valid only in India.

2. The Contest is open to only end consumers and not the resellers of the Products.

3. Prizes shall not be settled with cash in lieu and are not transferable.

4. Sellers and Flipkart reserve the right, at its sole discretion, to terminate, withdraw, suspend, amend, extend, modify, add or remove portions of this Contest, at any time without any prior written notice.

5. Participants are not bound in any way to participate in this Contest. Any participation is voluntary and the Contest is being made purely on a best effort basis.

6. Sellers and Flipkart reserve the right to disqualify You from the benefits of this Contest, if any fraudulent activity is identified as being carried out for the purpose of availing the benefits under this Contest.

7. Sellers and Flipkart reserve the right to determine the winners and such determination shall be as per the terms of this T&C. The decision of Sellers and Flipkart in this regard shall be final.

Today amazon daily quiz answers 17 august 2020


[ All Answers ] Today amazon  daily quiz answers 17th august   2020


amazon quiz answers, amazon quiz answers today, amazon today's quiz, amazon daily quiz answers, answers amazon- Hi, guys as you know about Amazon's daily quiz. This contest is running only on mobile applications. You will get a daily new prize and a daily new quiz. 

You can participate in Today amazon daily quiz which runs from 8:00 am to 12:00 pm daily. This quiz asks you five questions.  If you give the right answer to those five questions, then you can participate in this contact. After that on the last date of this month, the winner of this quiz will be announced.  If you are lucky, your name may appear in the winning list.



Today’s Amazon Quiz Time:-

  • Today’s Quiz – Amazon daily Quiz 
  • Today’s prize -  Win  7,500 amazon Pay 
  • Today's Date -  17th august 
      • The number Of Winners –1.
      • Winners List Will Declare On – 17th august 2020 







      update on 8:00 Am 

      Today amazon daily quiz answers 17th august 2020


      Question 1.Uttarakhand is planning to set up India's first conservation center for what animal in Uttarkashi forests?


      Answer –Snow Leopard


      Question 2.Which famous Varanasi born Indian writer’s 140th birth anniversary was celebrated on July 31, 2020?


      Answer – Munshi Premchand



      Question 3.Which former Spain and Real Madrid goalkeeper has recently announced his retirement from football at the age of 39?


      Answer – Iker Casillas

      Question 4.BIS-Care, an app to check the hallmark and quality of any product, has been released by which organisation?


      Answer –Bureau of Indian Standards
      Question 5.John Hume, former Northern Ireland politician who recently passed away, was a Nobel Prize winner is which category?

      Answer –Peace

      Flipkart Fake Or Not Today Quiz Answers 17 august 2020 Win – Win Assured Prizes

      Flipkart Today Fake Or Not Quiz Answers 17th august 2020 Win – Win Assured Prizes 






      Flipkart launch new quiz Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Flipkart Fake Or Not Quiz Flipkart Fake Or Not Quiz, Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 17th august 2020 Win Assured Prizes Today flipkart fake or not answer 17 august video Quiz based game where the host ask 5 question to you in fake or not Quiz video in the flipkart app and you have to only select,this Question is fake or not and if you give all correct answer then you will get assured prize. 

      here are many other specials going on in Flipkart, inside which you can participate and there are many prizes, which I have told on my website.





      Flipkart Fake Or Not Quiz Answers
      Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 



      Answer of all Flipkart Fake Or Not Quiz


      Question 1. A polling booth for a single voter was set up in 2019 elections


      Answer.NOT FAKE





      Question 2. An American cartoonist made fun of Indian media in his cartoons

      Answer. FAKE





      Question 3. Petticoat was worn by men initially


      Answer.NOT FAKE





      Question 4. Kejriwal government was unsuccessful in ceasing floods

      Answer.FAKE





      Question 5. Mysterious sea creature washes ashore on a beach in UK


      Answer.NOT FAKE





      How to play  Flipkart Fake Or Not Quiz


      1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
      2. Make a new account or login with your exacting account.
      3. Click on games section and find  Flipkart Fake Or Not Quiz
      4. click on that banner and give all Flipkart Fake Or Not Quiz Questions Correctly Answers.
      5. after that you will get your winning prize.

      Flipkart Bid And Win Answer Today 17 August 2020 Win – Win Assured Prizes

      Flipkart Bid And Win Answer Today 17 August 2020 Win – Win Assured Prizes




      Flipkart Bid And Win Answer QuizFlipkart Bid And Win Answer,  The Bid & Win Show Quiz Contest Answers Win Today – Winners:
      Winner(S) Will Be Decided On The Basis Of The Price Amount For Which The Least No Of Users Have Bid. If Two Or More Price Amounts Get The Same Number Of Users Bidding For It, The Lowest Price Amount Will Be Taken As The Tie Breaker. All The Users Who Have Bid For This Amount Will Be Declared As Winners.

      The Contest Will Commence At 00.00 Hrs On 6th August, 2020 And End At 23:59 Hrs On 5th October, 2020 








      Question 1: Place your bid for Canon DSLR Camera
      Answer 1: 28900





      This is my opinion you can go with other one.


      How to play Flipkart Bid And Win  Quiz


      1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
      2. Make a new account or login with your exacting account.
      3. Click on games section and find  Flipkart  Bid And Win 
      4. click on that banner and give all Flipkart  Bid And Win Quiz Questions Correctly Answers.
      5. after that you will get your winning prize.

      Saturday, 15 August 2020

      Today amazon daily quiz answers 16 august 2020


      [ All Answers ] Today amazon  daily quiz answers 16th august   2020


      amazon quiz answers, amazon quiz answers today, amazon today's quiz, amazon daily quiz answers, answers amazon- Hi, guys as you know about Amazon's daily quiz. This contest is running only on mobile applications. You will get a daily new prize and a daily new quiz. 

      You can participate in Today amazon daily quiz which runs from 8:00 am to 12:00 pm daily. This quiz asks you five questions.  If you give the right answer to those five questions, then you can participate in this contact. After that on the last date of this month, the winner of this quiz will be announced.  If you are lucky, your name may appear in the winning list.



      Today’s Amazon Quiz Time:-

      • Today’s Quiz – Amazon daily Quiz 
      • Today’s prize -  Win Samsung Galaxy A31
      • Today's Date -  16th august 
          • The number Of Winners –1.
          • Winners List Will Declare On – 16th august   2020 







          update on 8:00 Am 

          Today amazon daily quiz answers 16th august 2020


          Question 1.Which of these institutions recently became India's first DGCA-approved drone training school?


          Answer –Bombay Flying Club


          Question 2.Which is the only country where 'Sumo' is practiced professionally?


          Answer – Japan



          Question 3.Aditya, a ferry operating between Vaikkom and Thavanakkadavu in Kerala, runs entirely on what?


          Answer – Solar power

          Question 4.Greenlights is a memoir of which Academy Award winning actor, filled with raucous stories, outlaw wisdom, and lessons learned the hard way?


          Answer –Matthew McConaughey
          Question 5.PM Modi jointly inaugurated the new Supreme Court building of which country on July 30, 2020?

          Answer –Mauritius

          Flipkart Fake Or Not Today Quiz Answers 16 august 2020 Win – Win Assured Prizes

          Flipkart Today Fake Or Not Quiz Answers 16th august 2020 Win – Win Assured Prizes 






          Flipkart launch new quiz Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Flipkart Fake Or Not Quiz Flipkart Fake Or Not Quiz, Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 16th august 2020 Win Assured Prizes Today flipkart fake or not answer 16 august video Quiz based game where the host ask 5 question to you in fake or not Quiz video in the flipkart app and you have to only select,this Question is fake or not and if you give all correct answer then you will get assured prize. 

          here are many other specials going on in Flipkart, inside which you can participate and there are many prizes, which I have told on my website.





          Flipkart Fake Or Not Quiz Answers
          Flipkart Fake Or Not Quiz Answers 



          Answer of all Flipkart Fake Or Not Quiz


          Question 1. Indian team couldn’t participate in the 1950’s FIFA World Cup as they weren’t permitted to play barefoot


          Answer.Fake





          Question 2. Mammals can lay eggs too

          Answer. Not Fake





          Question 3. A video where Delhi Police caught a terrorist recently is being circulated online


          Answer.Fake





          Question 4. There is a museum dedicated to toilets in India

          Answer.Note Fake





          Question 5. The Beirut blast was the result of a nuclear explosion


          Answer.Fake 





          How to play  Flipkart Fake Or Not Quiz


          1. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.
          2. Make a new account or login with your exacting account.
          3. Click on games section and find  Flipkart Fake Or Not Quiz
          4. click on that banner and give all Flipkart Fake Or Not Quiz Questions Correctly Answers.
          5. after that you will get your winning prize.