Jio Tata salt Quiz All Answer English/HIndi offer Get 1GB free Data


Jio Tata salt Quiz  offer Get 1GB free Data (14th May )


Jio tata salt quiz in this you will get 1GB free data in your jio number by providing 10 correct Answer. this quiz running on My jio app. everyday jio post new 10 quiz you only have to do just open my offer online website and you will get all 10 correct answers give the all answer and get 1GB free data.

if you give all 10 Answer Correct then you will get your free 1GB data within 72 hour. 


Jio Tata salt Quiz All Answer English/HIndi offer Get 1GB free Data

How to Play Jio tata Salt Quiz :-

1. download and install my jio app.

2. open and login with your jio number.

3. In the home screen, click on 

Jio Tata salt Quiz All Answer English/HIndi offer Get 1GB free Data



4. then you will see the banner of Jio tata salt Quiz .

Jio Tata salt Quiz All Answer English/HIndi offer Get 1GB free Data



4. click on that and select your Quiz language in which you comfortable.

5. click on start Quiz.

Jio Tata salt Quiz All Answer English/HIndi offer Get 1GB free Data



6. give the 10 answers correct and win 1 GB free data.

7. the Quiz is available 1st may to 14 May ( everyday )

8. Quiz timing (Daily) 12:00 AM To 11:59 PM


Jio Quiz Answers Today:


Question 1: Which Media Group Was The First Private Network To Broadcast Over Television?

Answer 1: Zee Group

Question 2: Who Was The First Acting PM Of India After The Death Of Jawaharlal Nehru?

Answer 2: Gulzarilal Nanda

Question 3: Which 13th-Century Scholar Is Known As The “Parrot Of India” (Tuti-E-Hind) And “Father Of Urdu Literature”?

Answer 3: Amir Khusro

Question 4: Humnava’ Is The Name Of A Group Of Artists Who Perform Which Of The Following?

Answer 4: Qawaali
Question 5: The Walls Of Which Of These Sites Are Mostly Pictorial Versions Of Jataka Tales?

Answer 5: Ajanta Caves

Question 6: Which Organisation Was Set Up In 1920, And It Became Centralized In The Year 1951 And Its Job Is To Categorize Something Into 4 Categories?

Answer 6: Central Board For Film Cerification

Question 7: Who Was The First CAG (Comptroller And Auditor General) Of India? (1948-1954)

Answer 7: V Narhari Rao

Question 8: Motley Theatre Company Was Started In 1979 By Benjamin Gillani And Which Other Actor?

Answer 8: Nasseruddin Shah

Question 9: Which Chief Justice Of India Also Served As The Acting President Of India?

Answer 9: M Hidayatullah

Question 10: Which Indian Playwright Is Best Known For An English Language Play Called Tughlaq?

Answer 10: Girish Karnad

Leave a Comment